Leserbrief in der Flensborg Avis: Lad Flensborgerne få mere indflydelse

26. April 2017

Trump, Le Pen og Dansk Folkeparti. Populisme står stærkt når politikerleden tager overhånd. Mange mennesker tror at politikere kun er interesseret og åbne op til et valg. Jeg er ikke enig, men jeg trot det er på tide at forny vores demokrati.
Jeg vil meget gerne give borgerne mere direkte indflydelse på delstatspolitiken. Vi politikere skal være villige til at afprøve andre mere forpligtende former for at inddrage befolkningen.
Hvis jeg bliver valgt som valgkredskandidat og de grønne får nok opbakning til at fortsætte i regeringen vil jeg gøre mit for at inddrage befolkningen i delstatspolitik.
Jeg vil gennemføre en „Flensborg check“ af regeringsgrundlaget sammen med eksperter og borgere for at få undersøgt og diskuteret hvilken indflydelse regeringsgrundlaget har for vores by. Jeg vil tilbyde åbne arbejdsgrupper hvor alle, ikke bare partimedlemmer, der gerne vil, har mulighed for at komme med forslag og kommentere på lovforslag. Jeg vil tilbyde at gennemføre åbne høringer hvis bare 15 mennesker ønsker det. Jeg kan ikke love at jeg altid vil være enig, men jeg lover at være åben og at jeg giver feedback.
Lad Flensborgerne få mere indflydelse. Las os afprøve noget nyt.